Съвети за носене на сребърни обеци

Носенето на сребърни обеци е чудесен начин да не се ограничавате в стила си на обличане. Независимо дали отивате на работа в офиса или се приготвяте да излизате на нощен клуб, сребърните обеци могат да ви помогнат да постигнете желаната визия. Преди да поставите някакви обици, има някои ключови подробности, които трябва да знаете според специалистите от онлайн магазина за бижута „Магазини Гранат“.

На какъв модел да се спрете

Има два вида сребърни обеци, между които да избирате: висящи или плътно до възглавничката.

Висящите обеци се спускат по дължина, започвайки от меката част на ухото. Вторият модел представляват пластина, която се закрепя към меката част на ухото с подложка.

Когато сте със спусната коса, е по-лесно да се носят невисящи обици. Така няма да се притеснявате за косата си, няма да се оплита в обеците.

Ако слагате косата си зад ухото си, всеки ще може да види обиците ви. Те може да са сребърни топчета или най-различни фигурки, които са оформени от сребро.

Ако сте вдигнали косата си нагоре, висящите обеци могат да бъдат по-ефектни.
Дали ще са под формата на сребърни жички, панделки или синджирчета, обеците няма да се закачат, ще се виждат по-лесно, а косата ви няма да се заплита.

Избор на камъни

Понякога е необходимо да се съобразявате с облеклото си. Ако сте облечен в червено, тогава използвайте сребърни обеци с камъни като рубин. Ако сте облечени с лилаво, тогава аметистът ще ви подхожда повече.

Винаги можете да изберете камъните, които ще ви помогнат да подсилите ефекта на тоалета си. Ползата за избора на камъни върху сребърните обеци, е, че те ще бъдат много по-ефектни. Ако ви се налага да купуват същите камъни в платинени или от бяло злато обеци, ще похарчите много повече пари.

Когато се съмнявате, винаги можете да изберете диамант или цирконий като камък, за да си отива с вашите обеци, тъй като ще можете да ги съчетавате с всеки стил на обличане, а и ще са много елегантни.

Какво да обличаме със сребърните обеци

Няма по правило, което да определя какво можете и не може да се носите със сребърните обеци. Въз основа цвета на кожата и цвета на косата, среброто може да изглежда по-добре при някои хора.

Например, ако сте с много бледа кожа или имате руса коса, сребърните обеци няма да имат същия ефект, както на тези с по-тъмен тен или тъмна коса.

Това не значи, че не могат да носят сребърни обеци, но е добре да имат някакъв цветен камък.

Какво върви добре със сребро?

Отново сребро! Съчетайте със сребърна огърлица, сребърна гривна, а ако сте с пола и сандали, покажете краката си още повече, като сложите сребърна гривна за глезен.