Дамски Casio часовници от колекция Baby-G

Има ли човек в нашето съвремие, който да не е чувал името Casio? Компанията става изключително популярна из цял свят най-вече с висококачествените мъжки и дамски часовници. Голямо предимство на марката и продуктите й са разнообразните варианти, в които се предлагат часовниците. Високотехнологичната фирма успява да създаде чудесен микс между класичекщи форми, размери и удобства като ги съчетава с различни нови функции и дизайни. Тази фирмена стратегия важи, както за мъжките модели, така й за дамските часовници, произвеждани през последните няколко десетилетия.

Сред най-новите и модерни колекции с часовници Casio на пазара, голямо впечатление и интерес възбужда Baby-G. Тази серия часовници е насочена изцяло към дамската аудитория. Колекцията Baby-G включва женски часовници с утвърдени стандарти като устойчивост на удар и висока степен на водоустойчивост, на които могат да се насладят представителките на нежния пол. По подобие на мъжките модели от серията G-Shock, и тук ще получите продукт, който е достатъчно здрав и същевременно красив и практичен. Последното е изключително важно имайки предвид, че днешните дами по нищо не отстъпват в дневните си задължение и бизнес задачи на мъжете, а дори понякога са по-организирани и дейни. Във връзка с това съвременната жена има изключителна нужда от редица полезни функции като хронометър, таймер за обратно броене и разбира се аларма. Дамските часовници от серията Baby-G са оборудвани с изключително точни и прецизни кварцови механизми. В тази колекция ще откриете да се предлагат, както аналогови конвенционални модели, така и по-модерни дигитални часовници. Едно от най-силните им преимущества, с които Casio привличат представителките на нежния пол е факта, че часовниците „Касио“ се предлагат на наистина приемливи цени. За модерната и неувяхваща визия и дизайн говори фактът, че тя е замисъл и дело на редица популярни дизайнери.

Достатъчно атрактивни са, за да не останат незабелязани техните притежателки. Серията Sheen пък е нова – представена е през 2012 година – и включва часовници, подходящи за дамите, следящи актуалните модни тенденции и с по-изискан вкус. Те са разпределени в 4 подсерии Bijou, Reflections, Gold и Classic. Отличават се една от друга и всяка от тях може да отговори на конкретни изисквания. Така например, Bijou е подходяща за хора с предпочитания към моделите с по-изчистен дизайн. Продуктите от колекцията Reflections са предназначени за онези представителки на нежния пол, които искат да подчертаят индивидуалния си стил и да правят впечатление. За декорацията им са използвани елементи на Swarovski. Това ги прави още по-луксозни . Часовниците, включени в серията Classic, пък са подходящи за носене по всякакви поводи .

Те са с изчистен дизайн и същевременно са модерни и в технологично отношение. Casio печели вниманието на дамите и с колекцията си Ke$ha, рекламирана от поп звездата Кейша. Именно нейното сътрудничество прави серията уникална и допринася за увеличаването на интереса към нея. Моделите, включени в нея притежават всички достойнства, характерни за продуктите от серията Baby-G. Същевременно се отличават с неповторимата си визия. Който и продукт от серията да предпочете дадена дама, то със сигурност ще направи впечатление с добро познаване на модните тенденции в производството на часовници и същевременно ще изпъква със своя стил. Взаимоотношението между компаниите, предлагащи на часовници, и шоубизнеса е хитър ход, който допринася за увеличаването на тяхната популярност по целия свят. Дамските часовници на Casio са добър пример в това отношение, защото са съобразени с изискванията на съвременните жени.